♥ Безплатен сайт за запознанство и чат за България ♥

Безплатен сайт за запознанство и чат за България

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ BULGARIA.PROXIMEETY.COM:

BULGARIA.PROXIMEETY.COM е собственост на B-CITY, регистрирана търговска фирма в Meaux (77) под номер B 483 448 908, със седалище в : 1 rue de Rome - 77144 Montévrain – Франция. Всяко представителство или възпроизвеждане по какъвто и да било начин, представлява нарушение и се наказва с артикули L.3335-2 и  от Кодекса за интелектуална собственост.
Чрез използването на услугите на BULGARIA.PROXIMEETY.COM, Вие се съгласявате да спазвате условията за ползване и  членство. Прочетете ги внимателно ,отбелязвайки  в полето "Приемам Общите условия" и кликвайки върху бутона "Изпрати регистрация", вие се регистрирате като член и сте съгласни с условията, описани по-горе.

Достъп до услуги: BULGARIA.PROXIMEETY.COM си запазва правото да прекрати членството ви, без да посочва мотиви. BULGARIA.PROXIMEETY.COM услуги, особено чат и съобщения, са запазени за пълнолетни. Ако сте под  по-малко от 18, ще бъдете помолени  да не използвате тези услуги и да не се регистрирате.

Поставяне на обяви и описателните фишове на записаните
BULGARIA.PROXIMEETY.COM уебсайт позволява на хората да поставят обявите си и да посещават онлайн обявите на другите регистранти.

За поставяне на обявите
- Вие се ангажирате да изпращате само лични обяви и в съответствие с френското законодателство
-Обявата не трябва да съдържа никаква лична информация, нито името, нито вашият телефонен номер и адрес или  всякакви други координати ... Имейл адресът ви предоставен по време на регистрация няма да се появи на сайта. Отговорите на  въпроси ще пристигнат в пощенската кутия във"вътрешен" сайт, където вашето пространство е защитено.
- Търговските реклами автоматично се изключват от тази услуга. По същия начин, всеки член използващ  нашите услуги за да прави реклама пред  другите членове ще бъдт незабавно отстранен от PROXIMEETY.
- Използването на BULGARIA.PROXIMEETY.COM се ограничава до един вариант за домакинство. В случай на неспазване на това правило, ние си запазваме правото да премахнем другите ви профили. Вие приемате,че обявата Ви се ще се прочете от нашия екип  преди да е  пусната онлайн.
В действителност, BULGARIA.PROXIMEETY.COM си запазва правото да не включва и да  отстраня всички обяви, които могат да се считат в противоречие с обществения ред и добрите нрави, търговски, или с лош вкус. 
По същия начин, BULGARIA.PROXIMEETY.COM не носи отговорност за съдържанието или липса на достоверност на публикуваната информация. BULGARIA.PROXIMEETY.COM не носи отговорност за действията на своите членове. Вие лично сте отговорен за информацията, предоставена от Вашия профил и BULGARIA.PROXIMEETY.COM е само пасивен канал за дистрибуция и публикуването на вашата информация.

Чат и размяня на съобщения:
Цялата кореспонденция и разменени съобщения се правят на ваша отговорност и не ангажират по никакъв начин отговорноста  на BULGARIA.PROXIMEETY.COM.
Вие се ангажирате да не изпращате обидни съобщения , противно на закона, обществения ред или добрите нрави. Вие се ангажирате да прекратите  общуването с човек, ясно е изразил  желанието си да не получава съобщения от вас. Ако вие не можете да се съобразите с всички приложими закони или с всяка разпоредба на това споразумение вие освобождавате BULGARIA.PROXIMEETY.COM. от всички рекламации които може да имате срещу BULGARIA.PROXIMEETY.COM.

Съвети за използване на сайта
BULGARIA.PROXIMEETY.COM изрично ви уведомява и предупреждава  за риска да влезете в контакт с неизвестни потребителите на интернет малолетни или такива, чиито намерения са с цел измама или престъпна дейност. Използването на Интернет и по-специално един сайт за запознанства и общуване трябва да се обмисли внимателно.
 Каним ви максимално да се застраховате за доврите намерения на хората с които контактувате  преди да  вземете  решение за реална среща. Препоръчваме ви да организира тази среща на обществено място и да информирате за това  трета страна.
BULGARIA.PROXIMEETY.COM не може да потвърди самоличността на един член. Затова трябва да бъдете внимателни при контакт останалите членове. Тъй като BULGARIA.PROXIMEETY.COM не може  да се вмъкне в  съобщенията  или дейностите между членовете, освободете BULGARIA.PROXIMEETY.COM (и неговите агенти и служители) от искове, или щети във връзка с поява на конфликтни ситуации.
 
Лични данни и поверителност:
 Всяко използване на лични данни на сайта BULGARIA.PROXIMEETY.COM попада под удара на френския закон № 78-17 от 6 януари 1978 г. относно данни, файлове и лични свободи. В съответствие с този текст, BULGARIA.PROXIMEETY.COM се задължава да информира своите членове жертва на това престъпление и  гарантира правото им на достъп и коригиране на личните им данни. За да може да предложим тази услуга, ние събираме лични данни (включително електронна поща)  на нашите членове. Предоставените лични данни ще бъдат използвани за редакционната или търговската комуникация.
Освен това, ние не носим отговорност за използването или разпространението от другите членове на предоставената от вас информация на нашия сайт. Имайте предвид, че вашия профил  (малки реклама и снимка в частност) ще се вижда и при търсене от бъдещи  посетители  в BULGARIA.PROXIMEETY.COM, но електронната ви поща никога няма да бъде  видима за другите членове.

Жалби
BULGARIA.PROXIMEETY.COM не гарантира, че нейните членове ще спазват всички условия на този договор както и при никакви обстоятелства BULGARIA.PROXIMEETY.COM не носи отговорност пред своите членове за всяка пряко или косвено нанесена вреда, в резултат на използването на услугите BULGARIA.PROXIMEETY.COM. В случай на спор само съда по местоживеенето на ответника е компетентен. Ако имате оплакване, Ви молим да ни пишете на следния адрес: bulgaria (at) proximeety .com
Клаузите на общите условия на употреба и членството са автономни, и ако една  или няколко от между тях е невалидна или неприложима, тази клауза може да се анулира, а другите остават в сила.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Email

Желано име

Изберете парола

Вие сте

Вие търсите

Дата на раждане


FacebookTwitter

a