♥ Безплатен сайт за запознанство и чат за България ♥

Безплатен сайт за запознанство и чат за България

Въпроси и отговори:

Какво е IM или чат
BULGARIA.PROXIMEETY.COM е отворен за всички
Регистрацията е задължителна гаранция за прием на мотивирани хора
Нашата философия
Какви са нашите цели?
Функционалност
Правила които трябва да знаем и спазваме в BULGARIA.PROXIMEETY.COM
Кой може да види вашите снимки?
Срещата в BULGARIA.PROXIMEETY.COM е безопасна!
Как да оптимизираме шансовете си за среща?
Указания за безопасност
Чат безопасно и анонимно
Сайтове за запознанства опростяват нещата
Една ефективна концепция


Какво е IM или чат:
 Програма, която позволява на отделните потребители на интернет да разговарят в интерфейс, който може да бъде софтуер или уеб страница, свитъци съобщения, които се показват в реално време, и където един или повече потребители могат да отговорят.
Чата BULGARIA.PROXIMEETY.COM работи24/24,от всеки компютър от всяко място между членовете едновременно свързани към интернет (напр. дома или офиса) навсякъде по света.

BULGARIA.PROXIMEETY.COM е отворен за всички:
Всички пълнолетни приели правилата и условията на употреба , могат да се регистрират
 
Регистрацията е задължителна гаранция за прием на мотивирани хора:
Регистрирането на сайта ни е лесно и бързо. Това  еедна първоначална проверка за да се изключат не мотивирани хора и приемат хората, които имат минимум сериозно отношение в подхода си.

Нашата философия:
Нашият сайт ви позволява да правите сериозни и приятни срещи с интересни и симпатични като вас хора.
Запомнете:
- BULGARIA.PROXIMEETY.COM не е еротичен сайт,
- Без фалшиви профили, без измама, точно обратното, профилите са реални
- Строг контрол, упражняван от нашите модератори (всички обяви и всички снимки са ръчно валидирани)
- Нови функции и подобрения, предлагани постоянно на нашите членове
- Контактите са анонимни, бързи и сигурни
- Безплатна сайт
- Сайт без спам.

Какви са нашите цели?
- Подпомагане на нашите членове да намерят приятели
- Подпомагане на нашите членове да намерят любовта.

Функционалност
- Вътрeшни съобщения
- Чат модул,
- Търсене по прякор или по определен критерий (пол, възраст, населено място и др.)
- Цялостно управление на профила ви (с малки текст- обяви, снимки ...)
- Конкурс за Мис и Мистър BULGARIA.PROXIMEETY.COM
- и множество други характеристики ...

Правила които трябва да знаем и спазваме в BULGARIA.PROXIMEETY.COM
- Нашият сайт за срещи забранява на членовете си разпространение на всякакъв вид незаконна или невярна информация.
- Имайте предвид, че всеки член има право на противопоставяне, достъп и корекция на данни.
- Забранено и ненужно да се включва информация за контакти (име, имейл адрес или телефонен номер) в личния фиш или за реклама. Тази лична информация ще бъде изтрита автоматично от нашите модератори.
- Да казва неща, които биха могли да се тълкуват като заплаха или сексуален тормоз. Смущаващите елементи системно се отстраняват от нашата база данни.
Малък съвети: бъдете учтиви!

Кой може да види вашите снимки?
Регистрираните хетеросексуални мъже, например, виждат само снимки на хетеросексуалните жени , и обратно хетеросексуалните жени виждат само снимки на хетеросексуални мъже.
Мъжете не могат да видят снимки на други хетеросексуални мъже. Жените не могат да виждат снимки на други хетеросексуални жени.
Въпреки това, ако по време на регистрацията си, отбележите "търси мъж и жена" (и двете), можете да получите достъп до профилите на хората, които са направили същия избор, като вас по време на тяхната регистрация. Това означава, че можете да общувате с хора от два пола (тези, които, като вас са избрали "търси мъж и жена"). Тази възможност е предоставена за хора, желаещи да изградят приятелства на този сайт.

Срещата в BULGARIA.PROXIMEETY.COM е безопасна!
- Винаги затваряйте браузъра си след употреба
- Прочетете Условията за ползване и членство
- Да се пази в тайна паролата и да се променя от време на време.

Как да оптимизираме шансовете си за среща?
- Внимателно попълнете листа
- Бъдете искрени когато разговаряте
- Останете учтиви при всички обстоятелства
- Качване на снимки, без измама. Профилите  със снимки са много посещавани. Лицето трябва да се вижда на снимката. На снимката трябва да сте сам, за да няма недуразумения.

Указания за безопасност:
- отговорно поведение: във виртуалния свят, както в реалния свят, здравият разум все още се изисква- да не се влюбя в 1 минута, например ...
- Поддържайте анонимността си: само вашето потребителско име и регистрационният фиш се виждат от лицето, с което си чатите. и гарантира анонимността ви, докато не решите сам да разкриете самоличността си. Никога не давайте лична информация, при първите разменяни съобщения- доверието се изгражда постепенно с откровеност и честност. Не позволявайте да ви насилват,да чатате с някого-, не ви ангажира с нищо!
- Ако някой ви попита за пари веднага алармирайте нашия сайт , за да сигнализирате такива злоупотреби.
- Ако интервюиращият иска да се срещате и да си говорите на друг сайт или чрез друга програма, имайте предвид, че, стига да останете на BULGARIA.PROXIMEETY.COM, никакви вируси не могат да ви бъдат изпратени - Не прескачайте етапите и слушайте интуицията си за установяване на евентуални несъответствия при някои хора. Ако съобщението ви притеснява, съдържа подозрителни изказвания, ако смятате, че ви лъжат, или че този профил не описва истинския характер, спрете кореспонденциятя колкото е възможно по-скоро! Можете също така да сложите в  черния списък членове, с които не желаете да кореспондирате.
Преди да се срещнете с лицето физически, много важно е да поискате снимка и телефонен номер ... лицето и гласа на въпросното персона са ценна информация, която ще ви помогне да направите правилна преценка! Също така е уместно да се определят срещите  на обществени и много оживени места . Уверете се, че някой близък знае къде се намирате,И по време на срещата, както и в чата, "предпазливост е майка на безопасност." И накрая, преди да отидете на срещата не забравяйте да намерите начин да се приберете в къщи сами.. Ако има лъжци в Интернет, то ги има и в други сектори на обществото, в дискотеката или дори във вашата сграда ... За щастие, в мрежата, по-голямата част от хората са добри и искренни ... От наша страна, ние се стремим да отстраним членове, които са предмет на оплаквания.

Чат безопасно и анонимно:
- Вашата лична парола е поверителна. Само вие имате достъп до управлението на вашите данни.
- Можете да сложите в "черния списък"  всички членове,с  които искате да спрете напълно всеки обмен на съобщения (входящи и изходящи). Неделикатните интернавти които не спазват нашите правила и условия, са изключени от нашия екип, ако е необходимо.
Така също, ако забравите паролата си, кликнете върху "Забравена парола" (до полетата потребителско име и парола), съобщение съдържащо вашата парола ще бъде изпратено автоматично на Е-мейл адресът който сте посочили при регистрацията.

Сайтове за запознанства опростяват нещата:
 Дали в отдалечени райони или в големите градове  пренаселени и анонимни, винаги  е трудно да се правят смислени срещи и разчупване на леда
Едно традиционно рандеву е изморително и стресиращо. Защо да прекарате цяла една вечер с непознат, когото може би не харесвате!
Запознанствата в интернет детронират класическата формула! От една страна, е по-лесно да се срещнетена екрана, а не директно "очи в очи. От друга страна, ако  срещнете някой от нашия уебсайт, можете спокойно да обсъдите дата на срещата тъй, като вече имате информация за това лице (снимка, описание, информация, която вече сте обменяли ...),  гаранция от самото начало, че имате общи точки , афинитет и общи теми за дискусии!

Една ефективна концепция:
Ссайтове за запознанства имат истински успех в Европа и по света ...
 - BULGARIA.PROXIMEETY.COM  позволява избора на персони записани по прецизни критерии (семейно положение, физически критерии, доходи и интереси, и т.н. .) в нашата база данни, и преки разговори между лица "съвместими".
Запознанството в интернет вече е най-"научно"средство, за да се срещнете директно с правилния човек.
 - Никъде на друго място няма да срещнете толкова неомъжени/неженени!
 - Уеб хе премахва "магията" на срещата ...  точно обратното, той ви подготвя така,че вашата среща да бъде проведена при възможно най добри  условия.
Оставяме ви сами да си съставите мнение за всичко това.

Регистрирайте се безплатно сега!

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Email

Желано име

Изберете парола

Вие сте

Вие търсите

Дата на раждане


FacebookTwitter

a