Иъкате ли да се запознайте с тези ергени и да говорите с тях ?
... Тогава кликнете тук и се запишете бързо и лесно!

Виште последните регистрирани в Bulgaria.Proximeety.com

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

На 20г. момче търся забавление Шумен,Разград,Силистра,Тутракан чакам съобщения ^^


здрасти казвам се мартин на 25 години


Мъж на 37 търси своята половинка Гр. Хасково


С две думи аз съм сам самотен и искам да имам жена богата с черна накъдрена дълга коса слаба.И да има тип черна джипка и да има големи твърди гърди гладко избръсната.И да живееме в нения луксозен апартамент.Да може да работи като бизнес дама.Да ме вози аз къде пойскам.И да сме щастливи и да не ми изневерява.Да е хриатянка не ромка.Защото необичам.И да знае много неща всички езици.


ЗДР. АЗ СЪМ ПАСИВЕН МЪЖ ОТ РУСЕ. ТЪРСЯ АКТИВЕН СЕРИОЗЕН И ДИСКРЕТЕН КАТО ИМАМ ТЕРЕН ДА СЕ ВИДИМ. търси тони бонбони. НЕ ДАВАМ ПАРИ

Привет,

Щом си стигнала до този текст, явно съм привлякъл вниманието ти! Регистрацията ми тук се дължи на интереса ми от непознатото, новото и тръпката, да открия готини и позитивни хора със светла мисъл за бъдещето. Определям се като целенасочен и отдаден човек, който наскоро е започнал да изгражда и подобрява себе си във всички аспекти на живота.
Както повечето хора, аз също обичам забавленията, хубавата музика, туристическите обиколки, както и малко по нестандартни начини за забавление, наскоро се запалих по катеренето, RnB танците. Във всички случай очаквам да срещна хора с които обичат да се впускат в нови начинания, да опитват нови неща и дъръ, бъръ 100 чадъра...


Търся запознанства с жени до 45г.,аз съм разведен имам едно дете,собственно жилище на морето.Живея самостоятелно.


На 42съм 170 70кг търся сериозна приятелка около моята възраст

Живея в Пловдив, на 22 съм. Уча психология в Велико Търновския. Идеята, с която се регистрирам, е че искам да се запозная с повече жени, защото живея тук отскоро. Типа на запознанство може да е всякакъв не се ограничавам само с идея за връзка, секс т.н.


tarsq seriozna vrazka s jena do 40 godini


Здравейте на 27години съм и търся забаевление и може и връзка с момиче на възраст от 23 до 26 години

- Ти имаш ли си някого?!
- Да - силен, умен и красив.
- А как се казва?
- Пешо, ...

Сашо ...

...и Кольо.

Аз съм : романтичен, обичам секса, умея да изслушвам, тактичен и съобразителен съм, фетишист съм, умея също добре да готвя, хобито ми е свързано с всякакъв вид техника, интелегентен с висше образование, имам добро чувство за хумор, уравновесен и спокоен съм и предпочитам спокоен разговор пред скандал. Висок съм 187 см, тежа 100 кг, с нормално телосложение и кафяви очи.


На 50 години съм 170 см , 80 кг. Живея в гр. Шумен. Търся сериозна връзка

Търся своята радост за окото, наслада за тялото и спокойствие и утеха за душата

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Email

Желано име

Изберете парола

Вие сте

Вие търсите

Дата на раждане


FacebookTwitter

a
w